Om Hotell Borge


hotell borgeHotell Borge er et trivelig hotell ved sjøen, som er den tidligere hovedgården på Husøy fra 1700-tallet. Den er omgjort til et hyggelig hotell med totalt 60 værelser fordelt på ulike bygninger rundt gårdsplassen. Borge Hotell har mye å tilby som blant annet golf, tennis og oppvarmet utendørsbasseng med sjøvann.

Hotellet ligger ved Husøysundet midt i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården. Hotellet er omgitt av en stor parkmessig hage. Våre rekreasjonsmuligheter er mange. Vi har egen strand og brygge. Det finnes robåter, tennisbane, oppvarmet sjøvannsbasseng i hagen og en spennende golfpark. (Se undermeny: Husøy Golfklubb).

Hotellet ligger kun 10 minutters kjøring fra Tønsberg, 40 minutter fra Torp flyplass og snaue 1,5 timers kjøring fra Oslo.

Velkommen til oss!

Hva sier du til å feriere i hjemmekoselige, idylliske omgivelser ved sjøen? Skal du feire bryllup eller ha et kurs med firmaet ditt?

Hjemmelig atmosfære på Hotell Borge

Pensjonister, enkeltgjester og de som holder selskaper  hos oss setter pris på vår gode mat og hjemmelige atmosfære. Selskapsreiser, minnesamvær, festiviteter, bryllup, jubileer, kurs og konferanser er vår spesialitet. Vi kan dekke til små og store grupper helt opp til 140 personer.Utviklet av Effekt Media