Hva skjer?

Julebord

De to første søndagene i advent inviterer Borge hotell til familiejulebord. Det er to bordsettinger, kl. 14:00 og kl. 17:00. Her er det god førjulsstemning, med deilig mat og nissebesøk. Bordreservasjon på telefon/e-post Ta kontakt for bestilling:

Hagekonsert

2. august er det nok en gang duket for Evert Taubes viser og fiskesuppe i hotellets hage vakkert fremført av Wilfred Liljeros og. Billettsalg på telefon/e-post og ved ankomst Ta kontakt for bestilling:

Hagekonsert

28. juni 2019 inviterer vi igjen Jazzorkesteret Black and White til hyggelig konsert i hagen mot sjøen. Billettsalg på telefon/e-post og ved ankomst Ta kontakt for bestilling:

17. Mai feiring

Hvert år inviterer vi til åpen kafé på nasjonaldagen. Dette er en festens dag med god stemning og har etter hvert blitt et naturlig samlingssted for mange av Husøys innbyggere. Ingen bordreservering nødvendig

Kontakt Borge Hotell

Hotellet ligger ved Husøysundet midt i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården. Hotellet ligger kun 10 minutters kjøring fra Tønsberg, 40 minutter fra Torp flyplass og snaue 1,5 timers kjøring fra Oslo.